Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

callorma (993105) - CFJ Mindis (123957) » 709685284: T72/J12/VI

Liga 709685284 Información oficial sobre el partido 709685284 en Hattrick

27.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 12 / VI.704 (15022)

callorma Alineación oficial del equipo 'callorma' en el partido 2 - 0 Favetes F.C Alineación oficial del equipo 'Favetes F.C' en el partido
Hikmet Delikanlı (36') 1 - 0
Stefano Lattante (71') 2 - 0
callorma Alineación oficial del equipo 'callorma' en el partido 2 - 0 Favetes F.C Alineación oficial del equipo 'Favetes F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
callorma Alineación oficial del equipo 'callorma' en el partido 2 - 0 Favetes F.C Alineación oficial del equipo 'Favetes F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

callorma

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Hikmet Delikanlı ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, callorma es posava per davant 1 a 0.
  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Stefano Lattante va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 71 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Edy Di Pierno del callorma ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): callorma va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nguyễn Sang ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Paulo Daniel Rocha va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de callorma se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): callorma va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Nguyễn Sang va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Nguyễn Sang arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kareem Evelyn de callorma va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 206 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Heinke Seifert que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Dmytro Glushok una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de Bertalan Marton va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 225 Minuto 77 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Heinke Seifert va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kareem Evelyn de callorma va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Favetes F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Cătălin-Radu Bochiş va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.