Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maresmenc (487979) - Fardeleros (1421889) » 709684320: T72/J9/VI

Liga 709684320 Información oficial sobre el partido 709684320 en Hattrick

06.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 9 / VI.687 (15005)

Maresmenc Alineación oficial del equipo 'Maresmenc' en el partido 2 - 1 Fardeleros Alineación oficial del equipo 'Fardeleros' en el partido
Raúl Dello (21') 1 - 0
Raúl Dello (36') 2 - 0
2 - 1 Rieks Colet (39')
Maresmenc Alineación oficial del equipo 'Maresmenc' en el partido 2 - 1 Fardeleros Alineación oficial del equipo 'Fardeleros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maresmenc Alineación oficial del equipo 'Maresmenc' en el partido 2 - 0 Fardeleros Alineación oficial del equipo 'Fardeleros' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maresmenc

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Raúl Dello va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Maresmenc.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Moisés Corral va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Maresmenc, Raúl Dello, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Maresmenc per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gabriel Haragâş, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Enrique Caponis de Maresmenc va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 234 Minuto 79 (Ocasión de penalti): En Gabi Diţă va llançar un penal al minut 79. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabi Diţă de Maresmenc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fardeleros

Goles Goles

  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Fardeleros el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Rieks Colet va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ernest Louwers va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fardeleros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jacinto Bermejo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Baldassarre Stiletto al minut 64 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Cristian Gârdea va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Fardeleros van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 84, però Jacinto Bermejo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rémi Gautier de Fardeleros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dani Demunt.