Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Araya (314594) - GUADALQUIVIR ROJO (1462548) » 709684024: T72/J5/VI

Liga 709684024 Información oficial sobre el partido 709684024 en Hattrick

08.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 5 / VI.682 (15000)

RCD Araya Alineación oficial del equipo 'RCD Araya' en el partido 3 - 2 GUADALQUIVIR ROJO Alineación oficial del equipo 'GUADALQUIVIR ROJO' en el partido
Étienne Retailleau (3') 1 - 0
1 - 1 Ferdinand Frauendienst (31')
Valmundur Hauksteinsson (70') 2 - 1
2 - 2 Lolo Laín Entralgo (72')
Aliaksej Tsiareshka (77') 3 - 2
RCD Araya Alineación oficial del equipo 'RCD Araya' en el partido 3 - 2 GUADALQUIVIR ROJO Alineación oficial del equipo 'GUADALQUIVIR ROJO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Araya Alineación oficial del equipo 'RCD Araya' en el partido 1 - 1 GUADALQUIVIR ROJO Alineación oficial del equipo 'GUADALQUIVIR ROJO' en el partido
Tiene suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,8 % 3,3 % 78,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Araya

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Araya eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 3, Étienne Retailleau va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 70 gràcies a la jugada de Valmundur Hauksteinsson, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Araya va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 77 Aliaksej Tsiareshka va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alberto Ballano de Araya va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Étienne Retailleau es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jorge Cayo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Araya al minut 36.
  • 209 Minuto 55 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Bradley Clune van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Josèp Roure a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): En Valmundur Hauksteinsson, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Valmundur Hauksteinsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Al minut 33 en Alberto Ballano va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

GUADALQUIVIR ROJO

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 31 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Ferdinand Frauendienst marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 72. L'anotador per GUADALQUIVIR va ser Lolo Laín Entralgo, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 30, en un 1 contra 1 amb el porter, però Alessandro Gallorini va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Gonzalo Maeso López des de l'esquerra.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Ferdinand Frauendienst de GUADALQUIVIR, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Josèp Roure va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alessandro Gallorini, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.