Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Spartak de Llobregat (988382) - Los Ases-Málaga (777862) » 709684019: T72/J4/VI

Liga 709684019 Información oficial sobre el partido 709684019 en Hattrick

01.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 4 / VI.682 (15000)

F.C. Spartak de Llobregat Alineación oficial del equipo 'F.C. Spartak de Llobregat' en el partido 1 - 0 Los Ases-Málaga Alineación oficial del equipo 'Los Ases-Málaga' en el partido
Lars Laatzen (83') 1 - 0
F.C. Spartak de Llobregat Alineación oficial del equipo 'F.C. Spartak de Llobregat' en el partido 1 - 0 Los Ases-Málaga Alineación oficial del equipo 'Los Ases-Málaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Spartak de Llobregat Alineación oficial del equipo 'F.C. Spartak de Llobregat' en el partido 2 - 0 Los Ases-Málaga Alineación oficial del equipo 'Los Ases-Málaga' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Spartak de Llobregat

Goles Goles

  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Spartak va ser Lars Laatzen.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Azim Daryani va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Spartak se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marius Frăţilă va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Azim Daryani del Spartak ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Spartak va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mauricio Guimera va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gunter Sträßer.
  • 290 Minuto 74 (Ocasión de falta): En Marius Frăţilă s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Branko Grgurević quasi marca en una jugada assajada de córner que Lars Laatzen havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mauricio Guimera va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Gunter Sträßer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Los Ases-Málaga

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Florian Balder de Ases-Málaga, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Anton Mostert va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Al minut 80, Jérémy Thuillier de Ases-Málaga va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.