Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bosspe (1371027) - Versalles C.F. (490063) » 709681455: T72/J6/VI

Liga 709681455 Información oficial sobre el partido 709681455 en Hattrick

15.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 6 / VI.636 (14954)

Bosspe Alineación oficial del equipo 'Bosspe' en el partido 0 - 5 Versalles C.F. Alineación oficial del equipo 'Versalles C.F.' en el partido
0 - 1 Carl Colhult (11')
0 - 2 Martin Frostenskär (28')
0 - 3 Bruno Vallès (54')
0 - 4 Martin Frostenskär (62')
0 - 5 Danny De Roover (90')
Bosspe Alineación oficial del equipo 'Bosspe' en el partido 0 - 5 Versalles C.F. Alineación oficial del equipo 'Versalles C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bosspe Alineación oficial del equipo 'Bosspe' en el partido 1 - 2 Versalles C.F. Alineación oficial del equipo 'Versalles C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bosspe

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 82 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 82 amb una falta ben llançada per en Víctor Manuel Calle, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Versalles C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Carl Colhult que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Versalles.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Martin Frostenskär de Versalles l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 28 de partit.
  • 190 Minuto 54 (Gol de falta): El Bruno Vallès va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Versalles. 0-3.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Carl Colhult va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Martin Frostenskär, que no va fallar i va marcar el 0 - 4.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Versalles va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Danny De Roover va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Versalles va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Julio Isarraga va desviar el xut final de Bruno Vallès després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 219 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Appie Pijnenburg va poder marcar per a Versalles en un servei de cantonada picat per en Danny De Roover quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Bruno Vallès, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 53 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Versalles va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Annunziato Torrens va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 78, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Annunziato Torrens de Versalles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Appie Pijnenburg de Versalles es va guanyar la targeta groga merescudament.