Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Can Bou Paladins (118159) - Nacional CF. (434548) » 709677759: T72/J7/VI

Liga 709677759 Información oficial sobre el partido 709677759 en Hattrick

22.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 7 / VI.570 (14888)

Can Bou Paladins Alineación oficial del equipo 'Can Bou Paladins' en el partido 3 - 1 Nacional CF. Alineación oficial del equipo 'Nacional CF.' en el partido
Asel Lekerikabeaskoa (42') 1 - 0
Víctor Blanco (84') 2 - 0
2 - 1 Serag El Din Gaafar (85')
Víctor Blanco (88') 3 - 1
Can Bou Paladins Alineación oficial del equipo 'Can Bou Paladins' en el partido 3 - 1 Nacional CF. Alineación oficial del equipo 'Nacional CF.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Can Bou Paladins Alineación oficial del equipo 'Can Bou Paladins' en el partido 1 - 1 Nacional CF. Alineación oficial del equipo 'Nacional CF.' en el partido
Tiene suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,3 % 37,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Bou Paladins

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Paladins va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 42 Asel Lekerikabeaskoa va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): Víctor Blanco va augmentar la diferència de Paladins a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): En Víctor Blanco va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Paladins sortien al contraatac. La falta llançada per Víctor Blanco va sortir força alta sense massa perill.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Asel Lekerikabeaskoa estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jonatan Motyl, als 70 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Paladins sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jonatan Motyl, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 78 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 235 Minuto 79 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Víctor Blanco, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Antonio Vázquez gairebé va marcar per a Paladins des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Nacional CF.

Goles Goles

  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Amani N'Zi la va convertir en gol amb un remat de cap en Serag El Din Gaafar tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 85 el marcador es va actualitzar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Nacional a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Martin Štefek va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.