Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Panas (996037) - Souncros (775993) » 709676856: T72/J5/VI

Liga 709676856 Información oficial sobre el partido 709676856 en Hattrick

08.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 5 / VI.554 (14872)

Cal Miqueló CF Alineación oficial del equipo 'Cal Miqueló CF' en el partido 2 - 3 Souncros Alineación oficial del equipo 'Souncros' en el partido
0 - 1 Živadin Petrović (2')
Marius Bemenou (17') 1 - 1
1 - 2 Lasse Hotvedt (22')
1 - 3 Landogar Wilmer (74')
Allah Okoro (84') 2 - 3
Cal Miqueló CF Alineación oficial del equipo 'Cal Miqueló CF' en el partido 2 - 3 Souncros Alineación oficial del equipo 'Souncros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cal Miqueló CF Alineación oficial del equipo 'Cal Miqueló CF' en el partido 3 - 0 Souncros Alineación oficial del equipo 'Souncros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cal Miqueló CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 17 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Miqueló una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Marius Bemenou, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 17.
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Allah Okoro va marcar al minut 84 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Loup Adam va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marc Kalla va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Miqueló Lorenz Wahrmann quasi va assolir l'empat al minut 30 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 208 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Lorenz Wahrmann va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Marius Bemenou aquest no va estar a l'altura.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Marius Bemenou va estar a punt d'empatar per a Miqueló quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Thyago Henrique Barbosa va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Herko Scheipner va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Miqueló enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Souncros

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Souncros va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Caleb Taylor, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Živadin Petrović que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 186 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Souncros va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Lasse Hotvedt, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 2.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Landogar Wilmer va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Javier Luis Lorente. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.