Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arsénico (779012) - Deportivo Cabrales (1588914) » 709675503: T72/J3/VI

Liga 709675503 Información oficial sobre el partido 709675503 en Hattrick

25.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 3 / VI.530 (14848)

Arsénico Alineación oficial del equipo 'Arsénico' en el partido 0 - 2 Deportivo Cabrales Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cabrales' en el partido
0 - 1 Alejandro Trelles (5')
0 - 2 Víctor Cacho (22')
Arsénico Alineación oficial del equipo 'Arsénico' en el partido 0 - 2 Deportivo Cabrales Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cabrales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arsénico Alineación oficial del equipo 'Arsénico' en el partido 2 - 0 Deportivo Cabrales Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cabrales' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsénico

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Fernando Elieche va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després de 19 minuts, Carlos Catoyra va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): As va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Carlos Catoyra va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però José Ballado va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Carlos Catoyra no s'ho podia creure.
  • 207 Minuto 66 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): As va ser a punt de marcar al minut 66, quan el seu jugador Daniel Desgurra va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Deportivo Cabrales

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Toni Mariñas la va rematar Alejandro Trelles amb una magnífica volea que va fer pujar per a Deportivo el 0 - 1.
  • 184 Minuto 22 (Gol de penalti): Deportivo va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Víctor Cacho va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): El Deportivo va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 2 amb un llançament de falta perillós. En Víctor Cacho però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 240 Minuto 20 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Deportivo sortien al contraatac. La falta llançada per Víctor Cacho va sortir força alta sense massa perill.
  • 215 Minuto 80 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Toni Mariñas que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.