Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuente del Arco (1589809) - Bayern Dürumsalsen (486215) » 709674985: T72/J13/VI

Liga 709674985 Información oficial sobre el partido 709674985 en Hattrick

03.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 13 / VI.520 (14838)

Fuente del Arco Alineación oficial del equipo 'Fuente del Arco' en el partido 0 - 3 Nottingham Prisa F.C Alineación oficial del equipo 'Nottingham Prisa F.C' en el partido
0 - 1 Gianluca Cappelletti (5')
0 - 2 Ján Pištej (77')
0 - 3 Sandis Graizējs (79')
Fuente del Arco Alineación oficial del equipo 'Fuente del Arco' en el partido 0 - 3 Nottingham Prisa F.C Alineación oficial del equipo 'Nottingham Prisa F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fuente del Arco Alineación oficial del equipo 'Fuente del Arco' en el partido 2 - 0 Nottingham Prisa F.C Alineación oficial del equipo 'Nottingham Prisa F.C' en el partido
Tiene mala suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuente del Arco

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Fuente enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Toni Kroos va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 25, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Fuente van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Paul Barnwell, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Fuente va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 78 que Anders Åhnmar no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fuente va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Paul Barnwell va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Benjamín Sánchez Ortega de Fuente la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Nottingham Prisa F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gianluca Cappelletti va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Roelof Gemmel no va poder aturar Ján Pištej de Nottingham, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 77 el 0 - 2.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): El Nottingham era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sandis Graizējs va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Després de 15 minuts, Gianluca Cappelletti va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Manuel Guignard va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Nottingham van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 23, però el xut de Giuseppe Baldovino des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nottingham va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Giuseppe Baldovino, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.