Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

felteam (492074) - Siervos del Heavy Metal (1334249) » 709673849: T72/J9/VI

Liga 709673849 Información oficial sobre el partido 709673849 en Hattrick

06.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 9 / VI.500 (14818)

Gun Team Alineación oficial del equipo 'Gun Team' en el partido 3 - 2 Siervos del Heavy Metal Alineación oficial del equipo 'Siervos del Heavy Metal' en el partido
0 - 1 Alexander Nilsen (9')
0 - 2 Joan Gelats (19')
Christian Ebsen (22') 1 - 2
Víctor Galán (47') 2 - 2
Edgar Benavent (74') 3 - 2
Gun Team Alineación oficial del equipo 'Gun Team' en el partido 3 - 2 Siervos del Heavy Metal Alineación oficial del equipo 'Siervos del Heavy Metal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gun Team Alineación oficial del equipo 'Gun Team' en el partido 3 - 0 Siervos del Heavy Metal Alineación oficial del equipo 'Siervos del Heavy Metal' en el partido
Tiene un resultado normal 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gun Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 22 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Christian Ebsen, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Gun Team.
  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, Víctor Galán va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Edgar Benavent, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Gun Team se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Christian Ebsen va estar a punt d'empatar per a Gun Team quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Kas Henry va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Galán va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 14, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Gun Team va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Edgar Benavent va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kas Henry.
  • 225 Minuto 68 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Edgar Benavent de Gun Team va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Erdi Ejderhan va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Gun Team ho intentava per la dreta per mitjà de Víctor Galán, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Siervos del Heavy Metal

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Siervos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alexander Nilsen va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): En Sami Vilén entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Siervos, un peu providencial d'en Joan Gelats va situar el 0-2 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dirk Groessing de Siervos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Suad Hidalgo de Siervos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.