Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paké Ganá? (1589840) - Siervos del Heavy Metal (1334249) » 709673820: T72/J2/VI

Liga 709673820 Información oficial sobre el partido 709673820 en Hattrick

18.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 2 / VI.500 (14818)

Cigrons Emprenyats Alineación oficial del equipo 'Cigrons Emprenyats' en el partido 3 - 1 Siervos del Heavy Metal Alineación oficial del equipo 'Siervos del Heavy Metal' en el partido
Zeledon Apez (33') 1 - 0
1 - 1 Rustem Dosymov (35')
Enrique Roca (38') 2 - 1
Vasiliy Filipkin (72') 3 - 1
Cigrons Emprenyats Alineación oficial del equipo 'Cigrons Emprenyats' en el partido 3 - 1 Siervos del Heavy Metal Alineación oficial del equipo 'Siervos del Heavy Metal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cigrons Emprenyats Alineación oficial del equipo 'Cigrons Emprenyats' en el partido 5 - 0 Siervos del Heavy Metal Alineación oficial del equipo 'Siervos del Heavy Metal' en el partido
Tiene mala suerte 4.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cigrons Emprenyats

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Emprenyats va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 33 Zeledon Apez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Enrique Roca, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vasiliy Filipkin, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Emprenyats.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alberto de la Peña va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Kas Henry va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 239 Minuto 58 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Enrique Roca va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Rustem Dosymov per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Eduardo Triana, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Adrian Kristensen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Eduardo Triana va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zeledon Apez de Emprenyats la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Siervos del Heavy Metal

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Rustem Dosymov que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 69, un contraatac del Siervos no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Stoyan Iskrev perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Miquel Traver va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 250 Minuto 80 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Siervos l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 80, però el xut va sortir desviat.