Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L`Entregu C.F. (124320) - FC Teodor Bronson (1414573) » 709670939: T72/J10/VI

Liga 709670939 Información oficial sobre el partido 709670939 en Hattrick

13.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 10 / VI.448 (14766)

L`Entregu C.F. Alineación oficial del equipo 'L`Entregu C.F.' en el partido 3 - 5 FC Teodor Bronson Alineación oficial del equipo 'FC Teodor Bronson' en el partido
0 - 1 Eelis Elomaa (8')
0 - 2 Torquato Crosariol (14')
Lucas Terrel (41') 1 - 2
1 - 3 Eelis Elomaa (57')
1 - 4 Torquato Crosariol (63')
Lucas Terrel (65') 2 - 4
2 - 5 Daniel Tomoiagă (89')
Edgar Punyed (89') 3 - 5
L`Entregu C.F. Alineación oficial del equipo 'L`Entregu C.F.' en el partido 3 - 5 FC Teodor Bronson Alineación oficial del equipo 'FC Teodor Bronson' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
L`Entregu C.F. Alineación oficial del equipo 'L`Entregu C.F.' en el partido 2 - 0 FC Teodor Bronson Alineación oficial del equipo 'FC Teodor Bronson' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L`Entregu C.F.

Goles Goles

  • 101 Minuto 41 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Lucas Terrel trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): El Entregu no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Lucas Terrel es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Edgar Punyed, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 el Entregu va posar setge sobre la defensa central visitant però en Lucas Terrel no va estar gens encertat.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Bruno Ruiz Mejía no oblidarà el que li va passar durant el minut 62. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Edgar Punyed no va entrar per centímetres.

FC Teodor Bronson

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Eelis Elomaa de Bronson va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 108 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Daniel Tomoiagă encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Torquato Crosariol només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 2.
  • 108 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible (general)): Gerard Querol de Bronson va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Eelis Elomaa que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 3 al marcador.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): En Torquato Crosariol va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 89, Gonzalo Saavedra va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Daniel Tomoiagă que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 5. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Tomoiagă de Bronson la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.