Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borrell II Street (1461208) - Lobos de Sabadell F.C. (311660) » 709670873: T72/J7/VI

Liga 709670873 Información oficial sobre el partido 709670873 en Hattrick

22.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 7 / VI.447 (14765)

Borrell II Street Alineación oficial del equipo 'Borrell II Street' en el partido 2 - 0 Lobos de Sabadell F.C. Alineación oficial del equipo 'Lobos de Sabadell F.C.' en el partido
Ruedi Angerer (30') 1 - 0
Kantit Erika (31') 2 - 0
Borrell II Street Alineación oficial del equipo 'Borrell II Street' en el partido 2 - 0 Lobos de Sabadell F.C. Alineación oficial del equipo 'Lobos de Sabadell F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Borrell II Street Alineación oficial del equipo 'Borrell II Street' en el partido 2 - 0 Lobos de Sabadell F.C. Alineación oficial del equipo 'Lobos de Sabadell F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borrell II Street

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 30, en Emil Schlagenhaufen del Borrell va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Ruedi Angerer que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Borrell va augmentar la diferència quan Kantit Erika no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Borrell va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Kantit Erika ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Kantit Erika va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 34. En Drahomír Hlavačka va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 42 quan Ruedi Angerer de Borrell gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 289 Minuto 67 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ruedi Angerer va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Fernando Bellés el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yohan Arrive de Borrell la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Sirvent de Borrell amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lobos de Sabadell F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LSBD va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luis Valcuende, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Miguel Ángel Calvet va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Joaquín Irisarri va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de LSBD que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 251 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 49, quan un error defensiu va deixar Gabriel Hortola completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Hortola.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, David Llau de LSBD va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.