Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Siluros (1584408) - Villarrubia CF (1601953) » 709670172: T72/J14/VI

Liga 709670172 Información oficial sobre el partido 709670172 en Hattrick

10.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 14 / VI.434 (14752)

Los Siluros Alineación oficial del equipo 'Los Siluros' en el partido 1 - 2 Villarrubia CF Alineación oficial del equipo 'Villarrubia CF' en el partido
Pantxoa Ziaurri (42') 1 - 0
1 - 1 Hilbrand Coolen (43')
1 - 2 Hilbrand Coolen (61')
Los Siluros Alineación oficial del equipo 'Los Siluros' en el partido 1 - 2 Villarrubia CF Alineación oficial del equipo 'Villarrubia CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Siluros Alineación oficial del equipo 'Los Siluros' en el partido 0 - 1 Villarrubia CF Alineación oficial del equipo 'Villarrubia CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Siluros

Goles Goles

  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Siluros va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 42, quan Pantxoa Ziaurri, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Siluros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pantxoa Ziaurri va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Siluros va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tobías Arnaz, però el porter rival va fer una gran aturada.

Villarrubia CF

Goles Goles

  • 164 Minuto 43 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Hilbrand Coolen marqués l'empat. Al minut 43 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 174 Minuto 61 (Gol de penalti): En Hilbrand Coolen va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 61. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Svyatoslav Barulin marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Matthias Knoop que va xutar a fora per molt poc.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hilbrand Coolen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 205 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Svyatoslav Barulin va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Generoso Animobono, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Generoso Animobono que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Matthias Knoop va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Hauke Gruenner va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Hauke Gruenner després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter César de Mora va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jean Luca Prates.