Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Águilas Club Fútbol (1436304) - Internazionale Kik (775838) » 709670091: T72/J7/VI

Liga 709670091 Información oficial sobre el partido 709670091 en Hattrick

22.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 7 / VI.433 (14751)

Águilas Club Fútbol Alineación oficial del equipo 'Águilas Club Fútbol  ' en el partido 2 - 4 Internazionale Kik Alineación oficial del equipo 'Internazionale Kik' en el partido
0 - 1 Kaan Üstüner (6')
Fernando Valencia (7') 1 - 1
Rupertas Frejeris (31') 2 - 1
2 - 2 Mihály Rácz (32')
2 - 3 Kaan Üstüner (63')
2 - 4 Fabian Bartels (69')
Águilas Club Fútbol Alineación oficial del equipo 'Águilas Club Fútbol  ' en el partido 2 - 4 Internazionale Kik Alineación oficial del equipo 'Internazionale Kik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Águilas Club Fútbol Alineación oficial del equipo 'Águilas Club Fútbol  ' en el partido 4 - 1 Internazionale Kik Alineación oficial del equipo 'Internazionale Kik' en el partido
Tiene mala suerte 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Águilas Club Fútbol

Goles Goles

  • 111 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7, Fernando Valencia va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Rupertas Frejeris va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Águilas.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Rupertas Frejeris del Águilas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fernando Valencia va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alfons Walisiak va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després de 68 minuts, Mustafa Altmay va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Águilas va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Cyryl Dyrbuś va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Mustafa Altmay va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Internazionale Kik

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): Kaan Üstüner va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Internazionale.
  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Mihály Rácz va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 32.
  • 116 Minuto 63 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 63, en Jesús Vicastillo del Internazionale va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Kaan Üstüner que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 3.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Fabian Bartels de Internazionale va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Internazionale van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mihály Rácz va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Internazionale va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gjore Trifunoski, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Internazionale van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 79, però Jesús Vicastillo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.