Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Electric Eye F.C (1365287) - Eagle Town (486528) » 709669833: T72/J13/VI

Liga 709669833 Información oficial sobre el partido 709669833 en Hattrick

03.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 13 / VI.428 (14746)

Electric Eye F.C Alineación oficial del equipo 'Electric Eye F.C' en el partido 0 - 2 Eagle Town Alineación oficial del equipo 'Eagle Town' en el partido
0 - 1 Robert Formosa (19')
0 - 2 Jesús Mesegué (57')
Electric Eye F.C Alineación oficial del equipo 'Electric Eye F.C' en el partido 0 - 2 Eagle Town Alineación oficial del equipo 'Eagle Town' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Electric Eye F.C Alineación oficial del equipo 'Electric Eye F.C' en el partido 3 - 2 Eagle Town Alineación oficial del equipo 'Eagle Town' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,3 % 5,4 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Electric Eye F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Electric van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Xervasio Cruu va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Torsten Ralfs del Electric ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 el Electric va posar setge sobre la defensa central visitant però en Marcin Dopierała no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Remigio Valbuena no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Electric va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Xervasio Cruu va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xervasio Cruu.

Eagle Town

Goles Goles

  • 170 Minuto 19 (Gol de falta): Al minut 19 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Robert Formosa va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jesús Mesegué de Eagle l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 57 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Philippe Georgeon va estar a punt de posar per davant a Eagle amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Guillermo Iturrioz va impedir un gol cantat.
  • 208 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jesús Mesegué de Eagle va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Luis Uceda que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.