Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los inadaptados (1461440) - LOMAS REAL FC (796162) » 709668256: T72/J11/VI

Liga 709668256 Información oficial sobre el partido 709668256 en Hattrick

20.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 11 / VI.400 (14718)

Los inadaptados Alineación oficial del equipo 'Los inadaptados' en el partido 3 - 0 LOMAS REAL FC Alineación oficial del equipo 'LOMAS REAL FC' en el partido
Creto Acevedo (30') 1 - 0
Paco Gralla (55') 2 - 0
Branko Petuelli (66') 3 - 0
Los inadaptados Alineación oficial del equipo 'Los inadaptados' en el partido 3 - 0 LOMAS REAL FC Alineación oficial del equipo 'LOMAS REAL FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los inadaptados Alineación oficial del equipo 'Los inadaptados' en el partido 5 - 1 LOMAS REAL FC Alineación oficial del equipo 'LOMAS REAL FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los inadaptados

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): inadaptados prenia la batuta de l'encontre al minut 30, quan en Creto Acevedo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): inadaptados va aconseguir el 2 - 0 quan Paco Gralla va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Amb 66 minuts jugats, en Branko Petuelli va augmentar l'avantatge de inadaptados a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alberto Romero Maura va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alberto Romero Maura va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Valentim Morais va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Alberto Gondar va deixar a Bartek Salomon assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Paco Gralla, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): Branko Petuelli va sorprendre Valentim Morais amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Salva Gangolells gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Valentim Morais va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

LOMAS REAL FC

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 20 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 20 la va desaprofitar Martín García Barberá de LOMAS, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): LOMAS va estar a punt d'empatar al 38 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Zoilo Mouronte que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 73 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Bartek Salomon amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Sergi Papashvili quasi redueix la diferència al marcador al minut 78, però una gran estirada d'en Juan Manuel Cansor va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Massimiliano Plaia de LOMAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.