Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MaNDa CaRaLLo F.C. (438154) - Gran RETROSKI (777383) » 709668252: T72/J10/VI

Liga 709668252 Información oficial sobre el partido 709668252 en Hattrick

13.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 10 / VI.400 (14718)

MaNDa CaRaLLo F.C. Alineación oficial del equipo 'MaNDa CaRaLLo F.C.' en el partido 2 - 5 Gran RETROSKI Alineación oficial del equipo 'Gran RETROSKI' en el partido
0 - 1 Tony Vogt (34')
Husein Al-Jabri (35') 1 - 1
1 - 2 Thijs Jageneau (44')
1 - 3 Bálint Maczkay (44')
1 - 4 Valeriu Sabie (44')
Husein Al-Jabri (48') 2 - 4
2 - 5 Valeriu Sabie (92')
MaNDa CaRaLLo F.C. Alineación oficial del equipo 'MaNDa CaRaLLo F.C.' en el partido 2 - 5 Gran RETROSKI Alineación oficial del equipo 'Gran RETROSKI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MaNDa CaRaLLo F.C. Alineación oficial del equipo 'MaNDa CaRaLLo F.C.' en el partido 1 - 3 Gran RETROSKI Alineación oficial del equipo 'Gran RETROSKI' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MaNDa CaRaLLo F.C.

Goles Goles

  • 190 Minuto 35 (Gol de falta): Al 35 minuts, El CaRaLLo va fer el 1-1. En Husein Al-Jabri va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 101 Minuto 48 (Gol por el centro): El CaRaLLo no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Husein Al-Jabri es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jeton Çoniku va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Husein Al-Jabri no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jeton Çoniku de CaRaLLo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jeton Çoniku va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que CaRaLLo va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Gran RETROSKI

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Žarko Nemeth entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al RETROSKI, un peu providencial d'en Tony Vogt va situar el 0-1 al panell digital.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Thijs Jageneau va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Bálint Maczkay va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 44, i va fer pujar el 1 - 3 per a RETROSKI.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Valeriu Sabie va aprofitar un error defensiu al minut 44, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a RETROSKI.
  • 181 Minuto 92 (Gol por el centro): Al minut 92, Valeriu Sabie va augmentar l'avantatge de RETROSKI a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bálint Maczkay estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Dan Stroie, als 28 minuts, va fallar per ben poc.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Valeriu Sabie va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Oke Poutala, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 41 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rassoul Wade es va quedar sol davant del porter, al minut 67. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Benjamin Riachão després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Joaquim Paulo Verdasca va poder desviar-lo a córner.
  • 218 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip RETROSKI Marco Amrum quasi marca al minut 90 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Takis Tsirigkoulis l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Valeriu Sabie quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Joaquim Paulo Verdasca, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dan Stroie de RETROSKI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.