Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monty Python's Flying Circus (1369207) - Cebolla Asesina (1431269) » 709667652: T72/J14/VI

Liga 709667652 Información oficial sobre el partido 709667652 en Hattrick

10.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 14 / VI.389 (14707)

Monty Python's Flying Circus Alineación oficial del equipo 'Monty Python's Flying Circus' en el partido 1 - 0 Cebolla Asesina Alineación oficial del equipo 'Cebolla Asesina' en el partido
Juan Luis Entriago (53') 1 - 0
Monty Python's Flying Circus Alineación oficial del equipo 'Monty Python's Flying Circus' en el partido 1 - 0 Cebolla Asesina Alineación oficial del equipo 'Cebolla Asesina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Monty Python's Flying Circus Alineación oficial del equipo 'Monty Python's Flying Circus' en el partido 2 - 0 Cebolla Asesina Alineación oficial del equipo 'Cebolla Asesina' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monty Python's Flying Circus

Goles Goles

  • 120 Minuto 53 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 53, indicava inequívocament que en Juan Luis Entriago va saber trobar la xarxa rival. Pythons desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Pythons per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Teobaldo Enrique va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a Pythons per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cibrao Herbón, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Manuel Esquiel va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): Cibrao Herbón quasi marca en una jugada assajada de córner que Teobaldo Enrique havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Ştefan Marin gairebé va marcar per a Pythons des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Teobaldo Enrique.

Cebolla Asesina

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Carlos Sosa va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Christian Paz quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Puig Parias de Cebolla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.