Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mawen FC (491500) - You Will never (1592237) » 709665041: T72/J5/VI

Liga 709665041 Información oficial sobre el partido 709665041 en Hattrick

08.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 5 / VI.343 (14661)

Mawen FC Alineación oficial del equipo 'Mawen FC' en el partido 2 - 2 You Will never Alineación oficial del equipo 'You  Will never' en el partido
0 - 1 Andy Hull (43')
0 - 2 Thieß Elfmeter (61')
Roberto Paronetto (64') 1 - 2
Heiko Stiepani (73') 2 - 2
Mawen FC Alineación oficial del equipo 'Mawen FC' en el partido 2 - 2 You Will never Alineación oficial del equipo 'You  Will never' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Mawen FC Alineación oficial del equipo 'Mawen FC' en el partido 2 - 3 You Will never Alineación oficial del equipo 'You  Will never' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 32,9 % 39,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mawen FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 64 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Mawen van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Roberto Paronetto en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els jugadors del Mawen amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 73, deixant Heiko Stiepani en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): Amb 31 minuts disputats, Renan Rivera gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Giovanni Zuncheddu va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Xerach Revilla de Mawen va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Henrik Hjertborg es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Watson 'El Misil' Ochieng va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Mawen va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Xerach Revilla va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Giovanni Zuncheddu.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Oleg Khremin va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

You Will never

Goles Goles

  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Passats 43 minuts de partit, never es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Andy Hull es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Thieß Elfmeter va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 61, i va fer pujar el 0 - 2 per a never.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del never que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Diogo Luís Ramalhete, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 215 Minuto 62 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jobst Heinrich Weitzer quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramon Raïch de never la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.