Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Urraca United (30849) - Astrolitos (797545) » 709664101: T72/J8/VI

Liga 709664101 Información oficial sobre el partido 709664101 en Hattrick

29.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 8 / VI.326 (14644)

Urraca United Alineación oficial del equipo 'Urraca United' en el partido 1 - 1 Astrolitos Alineación oficial del equipo 'Astrolitos' en el partido
0 - 1 Alejandro de la Obra (21')
Seran Tablino (80') 1 - 1
Urraca United Alineación oficial del equipo 'Urraca United' en el partido 1 - 1 Astrolitos Alineación oficial del equipo 'Astrolitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Urraca United Alineación oficial del equipo 'Urraca United' en el partido 2 - 0 Astrolitos Alineación oficial del equipo 'Astrolitos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Urraca United

Goles Goles

  • 105 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Paul Meunier va descol·locar totalment la defensa contrària i Seran Tablino no va perdonar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 27 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Urraca va ser a punt de marcar al minut 27, quan el seu jugador Guntram Hermann Bartinger va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 210 Minuto 35 (Ocasión de falta): Alekos Stergioudas va llançar una falta directa al minut 35 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Adrien Patron va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 208 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Antonio Díaz de Cadorniga de Urraca va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Seran Tablino que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83, Inozentzio Morondo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrien Patron.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Alekos Stergioudas de Urraca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dinís Jul de Urraca es va guanyar la targeta groga merescudament.

Astrolitos

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alejandro de la Obra quedar desmarcat i marcar per a Astrolitos al minut 21. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Irvingly Balsamina quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sammie Talay, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Astrolitos van sortir al contraatac al minut 73, però Jesús Del Pinar va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.