Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

yopzgz (1432080) - Rayas de Castellón (434315) » 709663361: T72/J5/VI

Liga 709663361 Información oficial sobre el partido 709663361 en Hattrick

08.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 5 / VI.313 (14631)

yopzgz Alineación oficial del equipo 'yopzgz' en el partido 2 - 2 Rayas de Castellón Alineación oficial del equipo 'Rayas de Castellón' en el partido
Nick de Munnik (3') 1 - 0
1 - 1 Daniel Domínguez (11')
Rodrigo Duarte Inácio (38') 2 - 1
2 - 2 Sven Kechele (39')
yopzgz Alineación oficial del equipo 'yopzgz' en el partido 2 - 2 Rayas de Castellón Alineación oficial del equipo 'Rayas de Castellón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
yopzgz Alineación oficial del equipo 'yopzgz' en el partido 4 - 0 Rayas de Castellón Alineación oficial del equipo 'Rayas de Castellón' en el partido
Tiene mala suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yopzgz

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): yopzgz prenia la batuta de l'encontre al minut 3, quan en Nick de Munnik va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a yopzgz va ser Rodrigo Duarte Inácio.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Nick de Munnik va rebre molts aplaudiments. Al minut 18 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 29 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Florin Morari va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): yopzgz va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Andrea Flamigni ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 62 (Ocasión de falta): Amb 62 minuts disputats, Florin Morari gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ottaviano De Gregori va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63, Rodrigo Duarte Inácio arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Natanael Hernáiz, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alfredo Grimosachs va estar a punt d'avançar els locals al minut 68 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Natanael Hernáiz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Rayas de Castellón

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Daniel Domínguez que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Sven Kechele per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): El Castellón va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 69, però en Daniel Domínguez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Fabrici Arcusa va entorpir al marcador d'en Paweł Kugiel per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.