Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Elda C. F. (1340156) - Winter Angels (1418040) » 709661315: T72/J12/VI

Liga 709661315 Información oficial sobre el partido 709661315 en Hattrick

27.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 12 / VI.276 (14594)

Real Elda C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Elda C. F.' en el partido 2 - 0 Winter Angels Alineación oficial del equipo 'Winter Angels' en el partido
展 (Zhan) 嘉伦 (Jialun) (65') 1 - 0
Arturo Guzmán Hornos (89') 2 - 0
Real Elda C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Elda C. F.' en el partido 2 - 0 Winter Angels Alineación oficial del equipo 'Winter Angels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Elda C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Elda C. F.' en el partido 3 - 0 Winter Angels Alineación oficial del equipo 'Winter Angels' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Elda C. F.

Goles Goles

  • 107 Minuto 65 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de La Real 展 (Zhan) 嘉伦 (Jialun) va anotar el 1 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Arturo Guzmán Hornos va augmentar l'avantatge de La Real a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): La Real va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Víctor Noboa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En 展 (Zhan) 嘉伦 (Jialun) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de La Real se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Lamberto Cerino del La Real ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francisco Ángel Miret va estar a punt d'avançar els locals al minut 61 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vasil' Tarahnevich de La Real va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vasil' Tarahnevich es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Winter Angels

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Winter va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kostas Valdonio va sortir per sobre el travesser.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Igor Pavlović al minut 33 semblava entrar, però Xavier Näf va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Igor Pavlović va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Xavier Näf, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.