Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcelona United CF (441614) - Confinados CF (1588205) » 709660835: T72/J4/VI

Liga 709660835 Información oficial sobre el partido 709660835 en Hattrick

01.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 4 / VI.268 (14586)

Barcelona United CF Alineación oficial del equipo 'Barcelona United CF' en el partido 3 - 4 Confinados CF Alineación oficial del equipo 'Confinados CF' en el partido
Marius Budrigă (10') 1 - 0
1 - 1 Pedro Pareja (32')
Marius Budrigă (34') 2 - 1
2 - 2 Josep Joan Janoher (54')
Óscar Jiménez Yepes (68') 3 - 2
3 - 3 Jesús Maestro (71')
3 - 4 Hennes Storkmann (83')
Barcelona United CF Alineación oficial del equipo 'Barcelona United CF' en el partido 3 - 4 Confinados CF Alineación oficial del equipo 'Confinados CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Barcelona United CF Alineación oficial del equipo 'Barcelona United CF' en el partido 6 - 1 Confinados CF Alineación oficial del equipo 'Confinados CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona United CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): BU CF va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Marius Budrigă va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Passats 34 minuts, Marius Budrigă, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. BU CF es posava per davant!
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 els aficionats van embogir quan en Óscar Jiménez Yepes va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de BU CF.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rudy Cochon per poc que no incrementa el marcador al minut 26. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Víctor de la Viña va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Yannick Ludwigshöh va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Daniil Krakhmalev s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Confinados CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Pedro Pareja que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 163 Minuto 54 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 54 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Josep Joan Janoher marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): El jugador visitant Jesús Maestro va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 71 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Hennes Storkmann va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Confinados va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Josep Joan Janoher es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Confinados va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Carlos Figueredo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Urdinso Goitisolo va ser clau en la jugada d'atac de Confinados al minut 35, quan ell mateix va fer una passada brutal a Guillermo Sánchez, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Jesús Maestro va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 81, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pelegrí Arissó va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Carlos Mellado de Confinados va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.