Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Astillero. (989634) - MontCardou (1368254) » 709660821: T72/J14/VI

Liga 709660821 Información oficial sobre el partido 709660821 en Hattrick

10.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 14 / VI.267 (14585)

Astillero. Alineación oficial del equipo 'Astillero.' en el partido 2 - 2 MontCardou Alineación oficial del equipo 'MontCardou' en el partido
Sergio Ramos (3') 1 - 0
1 - 1 Guglielmo Poltronieri (18')
1 - 2 Guglielmo Poltronieri (32')
Matt Souza (36') 2 - 2
Astillero. Alineación oficial del equipo 'Astillero.' en el partido 2 - 2 MontCardou Alineación oficial del equipo 'MontCardou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Astillero. Alineación oficial del equipo 'Astillero.' en el partido 2 - 0 MontCardou Alineación oficial del equipo 'MontCardou' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Astillero.

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Astillero. va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Sergio Ramos va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Matt Souza va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Astillero. empatava el partit, 2 a 2, al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Márió Horváth va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Astillero. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Orest Cygankiewicz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sönmez Arıcan va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Hannes Lingg va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

MontCardou

Goles Goles

  • 162 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Guglielmo Poltronieri va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 18.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): MontCardou sabia com jugar al contraatac, i al minut 32, Guglielmo Poltronieri va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 23 minuts de joc, Guglielmo Poltronieri semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ernest Sala ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nguyễn Minh Khai que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): MontCardou va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 65, quan Manuel Jiménez va quedar-se sol davant el porter Iker Casillas, però aquest va poder aturar el xut.