Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Komasucre F.C. (1601498) - Real Joposa Balompie (1588113) » 709660206: T72/J1/VI

Liga 709660206 Información oficial sobre el partido 709660206 en Hattrick

11.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / VI.257 (14575)

Komasucre F.C. Alineación oficial del equipo 'Komasucre F.C.' en el partido 4 - 1 Real Joposa Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Joposa Balompie' en el partido
Maximilian Pohl (18') 1 - 0
Marcus Erckert (21') 2 - 0
Nicola Barizza (39') 3 - 0
3 - 1 Emil Wenning (54')
Nicola Barizza (74') 4 - 1
Komasucre F.C. Alineación oficial del equipo 'Komasucre F.C.' en el partido 4 - 1 Real Joposa Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Joposa Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Komasucre F.C. Alineación oficial del equipo 'Komasucre F.C.' en el partido 3 - 1 Real Joposa Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Joposa Balompie' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Komasucre F.C.

Goles Goles

  • 105 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 18, David Ruipérez va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Maximilian Pohl, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marcus Erckert va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Komasucre pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nicola Barizza va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Nicola Barizza de Komasucre va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Passaven 34 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en David Lejeune va rematar alt.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Nicola Barizza, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Lev Nudny gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sieb Hekking va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 207 Minuto 68 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Komasucre va ser a punt de marcar al minut 68, quan el seu jugador Marcus Erckert va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Komasucre ho intentava per la dreta per mitjà de Nicola Barizza, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Real Joposa Balompie

Goles Goles

  • 151 Minuto 54 (Gol por el centro): Un mica després, Emil Wenning de Balompie va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Balompie que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ignacio Equióiz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Balompie van seguir progressant per la banda dreta. Oscar D'Argenio va tenir la seva oportunitat al minut 65, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 235 Minuto 69 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Emil Wenning gairebé marca per a Balompie al minut 69 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Equióiz de Balompie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joan de Temple.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 64 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Oscar D'Argenio es caracteritzava per ser una bona ajuda pels companys. No obstant això, en aquest partit, ho intentava un cop darrere l'altre però no li sortia.