Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Urbi (1437857) - Reus cf (988152) » 709659945: T72/J5/VI

Liga 709659945 Información oficial sobre el partido 709659945 en Hattrick

08.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 5 / VI.252 (14570)

Athletic Urbi Alineación oficial del equipo 'Athletic Urbi' en el partido 1 - 0 Reus cf Alineación oficial del equipo 'Reus cf' en el partido
Benjamin Bordais (36') 1 - 0
Athletic Urbi Alineación oficial del equipo 'Athletic Urbi' en el partido 1 - 0 Reus cf Alineación oficial del equipo 'Reus cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Urbi Alineación oficial del equipo 'Athletic Urbi' en el partido 0 - 1 Reus cf Alineación oficial del equipo 'Reus cf' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Urbi

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 36 gràcies a la jugada de Benjamin Bordais, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Stefan Nenezić! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Ath. urbi va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Stefan Nenezić en un 1 contra 1 amb el porter Antonio Ferraguti, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Alex Douglas va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Patryk Sobolak va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ath. urbi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Giorgio Armijo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Reus cf

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 8 minuts de joc, Ola Andermar semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Domingos Saraiva quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Reus va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ola Andermar es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.