Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Benno Von Archimboldi (1459569) - Charles House (489016) » 709658480: T72/J3/VI

Liga 709658480 Información oficial sobre el partido 709658480 en Hattrick

25.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 3 / VI.226 (14544)

Benno Von Archimboldi Alineación oficial del equipo 'Benno Von Archimboldi' en el partido 4 - 0 Charles House Alineación oficial del equipo 'Charles House' en el partido
Marcos Serrano de Pablo (79') 1 - 0
Xián Monfero (85') 2 - 0
Mauro García (87') 3 - 0
Petko Karaneshev (87') 4 - 0
Benno Von Archimboldi Alineación oficial del equipo 'Benno Von Archimboldi' en el partido 4 - 0 Charles House Alineación oficial del equipo 'Charles House' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Benno Von Archimboldi Alineación oficial del equipo 'Benno Von Archimboldi' en el partido 3 - 1 Charles House Alineación oficial del equipo 'Charles House' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,2 % 6,6 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benno Von Archimboldi

Goles Goles

  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): El jugador Marcos Serrano de Pablo de Archimboldi, després de 79 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Xián Monfero, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Archimboldi.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Archimboldi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mauro García progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 137 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Òscar Cot la va convertir en gol amb un remat de cap en Petko Karaneshev tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 87 el marcador es va actualitzar: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Xián Monfero va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Xián Monfero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Archimboldi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 es va veure una gran oportunitat per a Archimboldi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Xián Monfero, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcos Serrano de Pablo de Archimboldi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcos Serrano de Pablo de Archimboldi va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xofre Miranda de Archimboldi es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Charles House

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Oliver Hortobagy va marcar al minut 9 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Charles a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Tatul Vahaknyan va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 206 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Abdelkrim Benyahia va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 260 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Oliver Hortobagy, al minut 81 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdelkrim Benyahia de Charles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oliver Hortobagy.