Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético de Voltoya (1578774) - Deportivo Cabibi (776489) » 709658303: T72/J1/VI

Liga 709658303 Información oficial sobre el partido 709658303 en Hattrick

11.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / VI.223 (14541)

Atlético de Voltoya Alineación oficial del equipo 'Atlético de Voltoya' en el partido 3 - 0 Deportivo Cabibi Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cabibi' en el partido
Adam Morduch (51') 1 - 0
Adam Záděra (79') 2 - 0
Adam Záděra (80') 3 - 0
Atlético de Voltoya Alineación oficial del equipo 'Atlético de Voltoya' en el partido 3 - 0 Deportivo Cabibi Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cabibi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético de Voltoya Alineación oficial del equipo 'Atlético de Voltoya' en el partido 0 - 1 Deportivo Cabibi Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cabibi' en el partido
Tiene bastante suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Voltoya

Goles Goles

  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): En Adam Morduch va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 115 Minuto 79 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Adam Záděra era molt més ràpid que el defensa Jean-Paul Audinot. Al minut 79, el jugador de Atlético va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 0.
  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Adam Záděra de Atlético va fer un bon esprint per escapar-se de Jean-Paul Audinot i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Atlético van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ginés Rastrilla va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 49 minuts, el Atlético va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 58 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Àngel Molist, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Paul-Henri Dumez per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mikoláš Kuric va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Deportivo Cabibi

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Apollinaire Tahi quasi marca en una jugada assajada de córner que Giomar Jones havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Kestler de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.