Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuito CF (993063) - Tomaquets verds (313551) » 709658182: T72/J13/VI

Liga 709658182 Información oficial sobre el partido 709658182 en Hattrick

03.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 13 / VI.220 (14538)

Cuito CF Alineación oficial del equipo 'Cuito CF' en el partido 2 - 1 Tomaquets verds Alineación oficial del equipo 'Tomaquets verds' en el partido
Quirino Cardoso (24') 1 - 0
Wili Jestoi (35') 2 - 0
2 - 1 Jesus Ferreira (49')
Cuito CF Alineación oficial del equipo 'Cuito CF' en el partido 2 - 1 Tomaquets verds Alineación oficial del equipo 'Tomaquets verds' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cuito CF Alineación oficial del equipo 'Cuito CF' en el partido 2 - 0 Tomaquets verds Alineación oficial del equipo 'Tomaquets verds' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuito CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cuito van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Wili Jestoi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Cuito per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Mauro Onrubia va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Ilya Chinnov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 48, però una magnífica aturada de Dario Paccagnella va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Omar Mercatili, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Omar Mercatili de Cuito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tomaquets verds

Goles Goles

  • 109 Minuto 24 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Dimitar Kostov va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Quirino Cardoso va aprofitar el regal, anotant el 1 - 0.
  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): Jesus Ferreira va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Tomaquets i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): En Jędrzej Miłowski va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tomaquets va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Cornel Tuturaş, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Tomaquets van sortir al contraatac al minut 37, però Cornel Tuturaş va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 208 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Dimitar Kostov de Tomaquets va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Jesus Ferreira que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tomaquets va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dimitar Kostov, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cornel Tuturaş de Tomaquets es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.