Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DDM Team (1340069) - Huracan de Adeje (991648) » 709658050: T72/J8/VI

Liga 709658050 Información oficial sobre el partido 709658050 en Hattrick

29.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 8 / VI.218 (14536)

San Cristobo F.C. Alineación oficial del equipo 'San Cristobo F.C.' en el partido 0 - 0 Huracan de Adeje Alineación oficial del equipo 'Huracan de Adeje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Cristobo F.C. Alineación oficial del equipo 'San Cristobo F.C.' en el partido 0 - 2 Huracan de Adeje Alineación oficial del equipo 'Huracan de Adeje' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Cristobo F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 61 (Ocasión de falta): En Ali Javdan es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amador Portomeñe.

Huracan de Adeje

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Raúl Toledano va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Torres Calvillo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Gerardo Sotés quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Huracan va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Daniel Martínez va quedar-se sol davant el porter Juan Torres Calvillo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Pablo Mijara va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Torres Calvillo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vindio Cayuela ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Huracan va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Torres Calvillo va desviar el xut final de Raúl Toledano després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de 杜 (To) 廣明 (Kwong-Ming) que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Juan Torres Calvillo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vindio Cayuela no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En 杜 (To) 廣明 (Kwong-Ming) va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Huracan va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 77, quan Kevin Rokette va quedar-se sol davant el porter Juan Torres Calvillo, però aquest va poder aturar el xut.