Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Molvízar Club (995150) - NoEmToquis FC (1580550) » 709656119: T72/J1/VI

Liga 709656119 Información oficial sobre el partido 709656119 en Hattrick

11.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / VI.184 (14502)

Molvízar Club Alineación oficial del equipo 'Molvízar Club' en el partido 3 - 2 NoEmToquis FC Alineación oficial del equipo 'NoEmToquis FC' en el partido
0 - 1 Boris Žunić (19')
Juan López Mata (33') 1 - 1
1 - 2 Dara Lêwar (51')
Juan Borja Desguarets (54') 2 - 2
Sergio Izarduy (76') 3 - 2
Molvízar Club Alineación oficial del equipo 'Molvízar Club' en el partido 3 - 2 NoEmToquis FC Alineación oficial del equipo 'NoEmToquis FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Molvízar Club Alineación oficial del equipo 'Molvízar Club' en el partido 4 - 1 NoEmToquis FC Alineación oficial del equipo 'NoEmToquis FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Molvízar Club

Goles Goles

  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Jeff Atkinson va acabar en una passada genial cap al jugador de Molvízar Juan López Mata, que va marcar el 1 - 1.
  • 113 Minuto 54 (Gol por la derecha): Els jugadors del Molvízar amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 54, deixant Juan Borja Desguarets en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sergio Izarduy ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Molvízar es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74, Youssef Tabbara arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Juan Francisco Espés, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Antonio Serbia per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Andreu Puigdesens va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Serbia de Molvízar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

NoEmToquis FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 19, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Boris Žunić es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Dara Lêwar que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a NoEmToquis.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, el NoEmToquis va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Mauricio La Porta s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Juan María Musa quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rogelio Bonal, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): 何 (He) 若珑 (Ruolong) de NoEmToquis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan 何 (He) 若珑 (Ruolong) va estar a punt de posar per davant a NoEmToquis amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rogelio Bonal va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Paolo Petaros de NoEmToquis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.