Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Promesas Tiverienses F. C. (309091) - Olimpo Mañico (31125) » 709655923: T72/J8/VI

Liga 709655923 Información oficial sobre el partido 709655923 en Hattrick

29.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 8 / VI.180 (14498)

Xt3rminado FC Alineación oficial del equipo 'Xt3rminado FC' en el partido 1 - 3 Olimpo Mañico Alineación oficial del equipo 'Olimpo Mañico' en el partido
0 - 1 Jacek Bachleda (33')
Alejandro Cariello (36') 1 - 1
1 - 2 Alexey Neville (37')
1 - 3 Alexey Neville (56')
Xt3rminado FC Alineación oficial del equipo 'Xt3rminado FC' en el partido 1 - 3 Olimpo Mañico Alineación oficial del equipo 'Olimpo Mañico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Xt3rminado FC Alineación oficial del equipo 'Xt3rminado FC' en el partido 0 - 6 Olimpo Mañico Alineación oficial del equipo 'Olimpo Mañico' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xt3rminado FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Passat el minut 36 de joc, Alejandro Cariello facilitava les coses al Xt3rminado amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Xt3rminado va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pablo Piñar, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alejandro Cariello va entorpir al marcador d'en Kauldi Albibu per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Rafael Jacolet va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Kauldi Albibu rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Roberto Peña Lorca quasi marca en una jugada assajada de córner que Alejandro Cariello havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Cariello de Xt3rminado la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Olimpo Mañico

Goles Goles

  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Jacek Bachleda va llençar el penal ras arran de pal.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Alexey Neville que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Xt3rminado. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alexey Neville la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Olimpo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 56.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 10, quan en Martiño Cruzul va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Martiño Cruzul, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Martiño Cruzul va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Patrik Geist al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.