Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CHAITIKA YELLOW C.F. (1588645) - Toga United (489886) » 709654950: T72/J3/VI

Liga 709654950 Información oficial sobre el partido 709654950 en Hattrick

25.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 3 / VI.163 (14481)

CHAITIKA YELLOW C.F. Alineación oficial del equipo 'CHAITIKA YELLOW C.F.' en el partido 2 - 0 Toga United Alineación oficial del equipo 'Toga United' en el partido
Pishtiyar Kamkar (43') 1 - 0
Raúl Bon (82') 2 - 0
CHAITIKA YELLOW C.F. Alineación oficial del equipo 'CHAITIKA YELLOW C.F.' en el partido 2 - 0 Toga United Alineación oficial del equipo 'Toga United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CHAITIKA YELLOW C.F. Alineación oficial del equipo 'CHAITIKA YELLOW C.F.' en el partido 4 - 0 Toga United Alineación oficial del equipo 'Toga United' en el partido
Tiene mala suerte 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHAITIKA YELLOW C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pishtiyar Kamkar ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, CHAITIKA es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Raúl Bon va incrementar l'avantatge de CHAITIKA amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): CHAITIKA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alessio Pontremoli va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter János Majtényi.
  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): Dan-Ştefan Berci hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Gian Mattia Rebella havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Flávio Próspero va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Ángel Coronas de CHAITIKA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Toga United

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 66 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Sergio Bronet va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Raúl Bon. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Bjarne Lavater va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de United que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bjarne Lavater.