Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Club Valenciano (1430372) - F.C Deportivo Gijon (125480) » 709653930: T72/J14/VI

Liga 709653930 Información oficial sobre el partido 709653930 en Hattrick

10.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 14 / VI.144 (14462)

atmvalde Alineación oficial del equipo 'atmvalde' en el partido 2 - 0 F.C Deportivo Gijon Alineación oficial del equipo 'F.C Deportivo Gijon' en el partido
Villads Dalgaard (54') 1 - 0
Peter Ward (62') 2 - 0
atmvalde Alineación oficial del equipo 'atmvalde' en el partido 2 - 0 F.C Deportivo Gijon Alineación oficial del equipo 'F.C Deportivo Gijon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
atmvalde Alineación oficial del equipo 'atmvalde' en el partido 2 - 2 F.C Deportivo Gijon Alineación oficial del equipo 'F.C Deportivo Gijon' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,6 % 35,6 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atmvalde

Goles Goles

  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip atmvalde va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Villads Dalgaard va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Alejandro Tamayo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de atmvalde, Peter Ward, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Elmar Häni va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de atmvalde.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Juan Luis Garardi del atmvalde ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): atmvalde per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Juan Luis Garardi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Oskar Yilmaz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 56, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 65 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Villads Dalgaard, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

F.C Deportivo Gijon

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Caleb Hick va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Caleb Hick va estar a punt de posar per davant a Deportivo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Karsten Knauber va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 38, quan en Tenho Heikkinen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Deportivo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 53, quan Hristo Dushkov va quedar-se sol davant el porter Karsten Knauber, però aquest va poder aturar el xut.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 64 en Andi Pex va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Karsten Knauber va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Ignacio Tirado Barranco de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.