Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Niu Tin X (1334628) - Los Silos CF (988073) » 709653293: T72/J8/VI

Liga 709653293 Información oficial sobre el partido 709653293 en Hattrick

29.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 8 / VI.133 (14451)

Niu Tin X Alineación oficial del equipo 'Niu Tin X' en el partido 2 - 3 Los Silos CF Alineación oficial del equipo 'Los Silos CF' en el partido
0 - 1 Abel Sáez (12')
0 - 2 Mariano Lezcano (38')
Robert Søreide (39') 1 - 2
Salvador Moreno (76') 2 - 2
2 - 3 Juan Alfonso Sancerre (79')
Niu Tin X Alineación oficial del equipo 'Niu Tin X' en el partido 2 - 3 Los Silos CF Alineación oficial del equipo 'Los Silos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Niu Tin X Alineación oficial del equipo 'Niu Tin X' en el partido 2 - 1 Los Silos CF Alineación oficial del equipo 'Los Silos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,1 % 1,6 % 14,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Niu Tin X

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Silos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Robert Søreide la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Niu es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 39.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Salvador Moreno s'emportà una gran ovació del públic local al minut 76, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Niu va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Rossend Vilella va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Kareem Simpson va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Salvador Moreno, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Niu Federico Ponce quasi marca al minut 34 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Mark Wechter l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Robert Søreide va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Salvador Moreno hauria d'haver estat gol al minut 41 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 65 minuts, en Rossend Vilella no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 216 Minuto 69 (Ocasión evento especial rápido + pase): Kareem Simpson va marxar per velocitat al minut 69 i va fer una passada de la mort a Mauro López Ruiz, però aquest va fallar.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mark Wechter va estar a punt d'acabar en gol al minut 77, però el porter visitant Saulus Pyyhtinen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Robert Søreide del Niu ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Los Silos CF

Goles Goles

  • 186 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Silos amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Abel Sáez, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 107 Minuto 38 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mariano Lezcano semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Silos. Qui ho havia de dir! 0 - 2.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): Silos agafava avantatge al minut 79 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Juan Alfonso Sancerre amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Silos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Juan Alfonso Sancerre va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.