Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Huevones Club (1599432) - Esportiu Miravet (310240) » 709652765: T72/J3/VI

Liga 709652765 Información oficial sobre el partido 709652765 en Hattrick

25.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 3 / VI.124 (14442)

Huevones Club Alineación oficial del equipo 'Huevones Club' en el partido 3 - 0 Esportiu Miravet Alineación oficial del equipo 'Esportiu Miravet' en el partido
Kenneth Broompark (22') 1 - 0
Wilfredo Silvotti (35') 2 - 0
Kenneth Broompark (64') 3 - 0
Huevones Club Alineación oficial del equipo 'Huevones Club' en el partido 3 - 0 Esportiu Miravet Alineación oficial del equipo 'Esportiu Miravet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Huevones Club Alineación oficial del equipo 'Huevones Club' en el partido 3 - 0 Esportiu Miravet Alineación oficial del equipo 'Esportiu Miravet' en el partido
Tiene un resultado normal 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huevones Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador Kenneth Broompark de Huevones, després de 22 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Paolo Bernocchi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Huevones, Wilfredo Silvotti, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Huevones va aconseguir el 3 - 0 quan Kenneth Broompark va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Dethlef Mörtlbauer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Paúl Lappenti va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Kenneth Broompark per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Paúl Lappenti va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Supun Madushan gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paúl Lappenti va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marian Rębiszewski. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Paúl Lappenti al minut 50 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Supun Madushan va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Ðino Zauder, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Esportiu Miravet

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Martín Villars va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Matej Jurek va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Noah Croquet va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Martín Villars de Esportiu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcos Soroa de Esportiu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.