Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hus Team (1417185) - Atleti Focense (774929) » 709651263: T72/J5/VI

Liga 709651263 Información oficial sobre el partido 709651263 en Hattrick

08.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 5 / VI.97 (14415)

Hus Team Alineación oficial del equipo 'Hus Team' en el partido 4 - 1 Atleti Focense Alineación oficial del equipo 'Atleti Focense' en el partido
0 - 1 Xhemal Domniku (5')
Wilfred Haanappel (22') 1 - 1
Mikko Koskiaho (41') 2 - 1
Arkadiy Gavronskiy (70') 3 - 1
Dimitris Kartsolis (75') 4 - 1
Hus Team Alineación oficial del equipo 'Hus Team' en el partido 4 - 1 Atleti Focense Alineación oficial del equipo 'Atleti Focense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Hus Team Alineación oficial del equipo 'Hus Team' en el partido 6 - 0 Atleti Focense Alineación oficial del equipo 'Atleti Focense' en el partido
Tiene mala suerte 5.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hus Team

Goles Goles

  • 108 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Inozens Jörg és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Wilfred Haanappel perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Corria el minut 41, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Team s'avançava en el marcador després que en Mikko Koskiaho xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Arkadiy Gavronskiy va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Team va augmentar la diferència quan Dimitris Kartsolis no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 11 (Ocasión de falta): Mikko Koskiaho va llançar una falta directa al minut 11 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Samuel Fraj va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 19, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Samuel Fraj va estar a punt de sentenciar el partit al minut 58, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 77 quan Arkadiy Gavronskiy de Team gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Arkadiy Gavronskiy de Team es va guanyar la targeta groga merescudament.

Atleti Focense

Goles Goles

  • 135 Minuto 5 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Xhemal Domniku de Focense va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 74, quan un error defensiu va deixar Jesús Oliveros completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Dik Harthoorn de Focense va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Prabodh Patel.