Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Sevilla-United (1437395) - Vlaroff Sky (1462819) » 709649670: T72/J13/VI

Liga 709649670 Información oficial sobre el partido 709649670 en Hattrick

03.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 13 / VI.68 (14386)

Patapalos F.C. Alineación oficial del equipo 'Patapalos F.C.' en el partido 3 - 0 Vlaroff Sky Alineación oficial del equipo 'Vlaroff Sky' en el partido
Jakob Lüthi (60') 1 - 0
Johnathon Aiken (67') 2 - 0
Sylwester Kęsik (86') 3 - 0
Patapalos F.C. Alineación oficial del equipo 'Patapalos F.C.' en el partido 3 - 0 Vlaroff Sky Alineación oficial del equipo 'Vlaroff Sky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patapalos F.C. Alineación oficial del equipo 'Patapalos F.C.' en el partido 2 - 0 Vlaroff Sky Alineación oficial del equipo 'Vlaroff Sky' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patapalos F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jakob Lüthi de Patapalos aconseguir un gol al minut 60 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): En Gorka Osinalde entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Patapalos, un peu providencial d'en Johnathon Aiken va situar el 2-0 al panell digital.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vlaroff. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sylwester Kęsik la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Patapalos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Patapalos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Xaver Denner en un 1 contra 1 amb el porter Pedro Zubalburu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43, Sylwester Kęsik arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 208 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Paolo Aresi de Patapalos va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Sylwester Kęsik que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Vlaroff Sky

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vlaroff, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Calvin Fraser va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Vlaroff, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Leons Vesmanis va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Vlaroff van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Stan de Brave des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ieremias Kopanos de Vlaroff va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Juan Carlos Plasencia de Vlaroff va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.