Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tagore FC (1420538) - UD. Bellavista (1583910) » 709648265: T72/J11/VI

Liga 709648265 Información oficial sobre el partido 709648265 en Hattrick

20.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 11 / VI.43 (14361)

Tagore FC Alineación oficial del equipo 'Tagore FC' en el partido 2 - 1 UD. Bellavista Alineación oficial del equipo 'UD. Bellavista' en el partido
Olaf Fabricius (32') 1 - 0
1 - 1 Maksimilijan Krivić (34')
Juno Geelen (68') 2 - 1
Tagore FC Alineación oficial del equipo 'Tagore FC' en el partido 2 - 1 UD. Bellavista Alineación oficial del equipo 'UD. Bellavista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tagore FC Alineación oficial del equipo 'Tagore FC' en el partido 4 - 1 UD. Bellavista Alineación oficial del equipo 'UD. Bellavista' en el partido
Tiene mala suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tagore FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Olaf Fabricius, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Tagore se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 32.
  • 124 Minuto 68 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 68 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Juno Geelen llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Tagore va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Charaf Bakkal en un 1 contra 1 amb el porter Bakar Ortueta, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Tagore per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 51, quan Juno Geelen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Pedro Sierra Galán es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Christian Salazar de Tagore va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pietro Antonio Lusitani de Tagore va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Christian Salazar de Tagore amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

UD. Bellavista

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Maksimilijan Krivić va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 31 (Ocasión de penalti): Al minut 31 de partit, Modesto Utrera Prados de Bellavista va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gian Luigi Urso ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 206 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Txordon Iarnotz va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 62, quan en Eddy Preibisch va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Juan Ensslin de Bellavista va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.