Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borussia Mandalore (1598801) - UD. Bellavista (1583910) » 709648241: T72/J5/VI

Liga 709648241 Información oficial sobre el partido 709648241 en Hattrick

08.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 5 / VI.43 (14361)

Borussia Mandalore Alineación oficial del equipo 'Borussia Mandalore' en el partido 2 - 0 UD. Bellavista Alineación oficial del equipo 'UD. Bellavista' en el partido
Mateusz Barchwicz (14') 1 - 0
Jerzy Kryński (82') 2 - 0
Borussia Mandalore Alineación oficial del equipo 'Borussia Mandalore' en el partido 2 - 0 UD. Bellavista Alineación oficial del equipo 'UD. Bellavista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Borussia Mandalore Alineación oficial del equipo 'Borussia Mandalore' en el partido 2 - 1 UD. Bellavista Alineación oficial del equipo 'UD. Bellavista' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borussia Mandalore

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Mateusz Barchwicz de Mandalore aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jerzy Kryński es va introduir dins la defensa central al minut 82, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Mandalore per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Mateusz Barchwicz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Mandalore per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sancho Gutiérrez Gasset, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 209 Minuto 16 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Urbico Pedrajas? Un error clamorós seu va donar a Modesto Utrera Prados una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Raúl Vara del Rey gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bakar Ortueta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

UD. Bellavista

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Bellavista va estar a punt d'empatar al 32 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Juan Ensslin que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 235 Minuto 80 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Sven Ole Beckers va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Alexandre Ferreira de Bellavista va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.