Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kambrosio Sport (1458195) - Victu United FC (489394) » 709647046: T72/J1/VI

Liga 709647046 Información oficial sobre el partido 709647046 en Hattrick

11.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / VI.22 (14340)

Kambrosio Sport Alineación oficial del equipo 'Kambrosio Sport' en el partido 1 - 3 Victu United FC Alineación oficial del equipo 'Victu United FC' en el partido
0 - 1 Gnagne Lito (9')
0 - 2 Marcus Wichheim (42')
0 - 3 Marcus Wichheim (75')
Nathanael Loureiro (85') 1 - 3
Kambrosio Sport Alineación oficial del equipo 'Kambrosio Sport' en el partido 1 - 3 Victu United FC Alineación oficial del equipo 'Victu United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kambrosio Sport Alineación oficial del equipo 'Kambrosio Sport' en el partido 2 - 0 Victu United FC Alineación oficial del equipo 'Victu United FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kambrosio Sport

Goles Goles

  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Kambrosio van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Nathanael Loureiro en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Zezinho Tavinho va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kambrosio se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de António Emílio Abelho va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 58 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al 74, Claus Schweimer hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Mateus Cintra Jr.. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Claus Schweimer de Kambrosio es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 90, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zezinho Tavinho de Kambrosio es va guanyar la targeta groga merescudament.

Victu United FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 9 (Gol de contra por el centro): United sabia com jugar al contraatac, i al minut 9, Gnagne Lito va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): El jugador Marcus Wichheim de United es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de United eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 75, Marcus Wichheim va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Simon Assie haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a United al minut 39.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de United va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Emilio Wuttler, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Numan Karamürsel de United va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.