Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Pajaritos CF (775503) - PRO CUATTRO (794900) » 709645557: T72/J7/V

Liga 709645557 Información oficial sobre el partido 709645557 en Hattrick

22.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 7 / V.251 (5766)

Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido 0 - 2 PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido
0 - 1 Héctor Zapata (53')
0 - 2 Tomás Jaquinot (71')
Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido 0 - 2 PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido 3 - 0 PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pajaritos CF

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Pajaritos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan Nicke Knölhall va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Jean-Charles Lopes es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergio Cornel va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Ludvik Mlekuž va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Pajaritos va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Roland Sarać va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Pajaritos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Vasco va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ludvik Mlekuž.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Pajaritos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Roland Sarać la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 el Pajaritos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Chris Tan no va estar gens encertat.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Teodors Ducmanis de Pajaritos es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 80, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Pajaritos va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 82 que Ludvik Mlekuž no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Pajaritos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Manuel Vasco va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ludvik Mlekuž va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

PRO CUATTRO

Goles Goles

  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de CUATTRO eren letals, i Héctor Zapata va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): En Tomás Jaquinot va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Pieter Ulstrup va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Iago Adrián Mosquera rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): Tomás Jaquinot va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Remon Brink va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 81, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En 付 (Fu) 聪浩 (Conghao) va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.