Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sez fc (120815) - Leitim (988091) » 709645239: T72/J11/V

Liga 709645239 Información oficial sobre el partido 709645239 en Hattrick

20.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 11 / V.245 (5760)

Conjunto K Pelotas Alineación oficial del equipo 'Conjunto K Pelotas' en el partido 1 - 4 Leitim Alineación oficial del equipo 'Leitim' en el partido
0 - 1 Juan Sabando (53')
0 - 2 Ferran Masoliver (55')
0 - 3 Ferran Masoliver (64')
Kornelius Zehender (69') 1 - 3
1 - 4 Jaime Tolfa (70')
Conjunto K Pelotas Alineación oficial del equipo 'Conjunto K Pelotas' en el partido 1 - 4 Leitim Alineación oficial del equipo 'Leitim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Conjunto K Pelotas Alineación oficial del equipo 'Conjunto K Pelotas' en el partido 0 - 2 Leitim Alineación oficial del equipo 'Leitim' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conjunto K Pelotas

Goles Goles

  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Kornelius Zehender es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cătălin Gâscă va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): C. K. P. va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Maxi-Julian Kothe en un 1 contra 1 amb el porter Santiago Burguete, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del C. K. P. sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Enrique Izal, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 31 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Leitim

Goles Goles

  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): Leitim agafava avantatge al minut 53 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Juan Sabando amb mestria.
  • 106 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 55 minuts, Ferran Masoliver va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 2.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ferran Masoliver de Leitim l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 64 de partit.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Jaime Tolfa de Leitim va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Jaime Tolfa quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Albà Llosa de Leitim, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Prudêncio Vinhedo va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Prudêncio Vinhedo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Sabando de Leitim va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.