Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VerguenzaAjena (772800) - Celebrities Show (1367141) » 709644341: T72/J10/V

Liga 709644341 Información oficial sobre el partido 709644341 en Hattrick

13.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 10 / V.229 (5742)

VerguenzaAjena Alineación oficial del equipo 'VerguenzaAjena' en el partido 1 - 2 Celebrities Show Alineación oficial del equipo 'Celebrities Show' en el partido
Tomas Popa-Jensen (37') 1 - 0
1 - 1 Lyubomir Pelovski (49')
1 - 2 Horacio Benavides (79')
VerguenzaAjena Alineación oficial del equipo 'VerguenzaAjena' en el partido 1 - 2 Celebrities Show Alineación oficial del equipo 'Celebrities Show' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VerguenzaAjena Alineación oficial del equipo 'VerguenzaAjena' en el partido 2 - 0 Celebrities Show Alineación oficial del equipo 'Celebrities Show' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VerguenzaAjena

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Tomas Popa-Jensen de VerguenzaAjena aconseguir un gol al minut 37 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): VerguenzaAjena va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Finley Georgiou ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Tomas Popa-Jensen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 219 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Finley Georgiou va poder marcar per a VerguenzaAjena en un servei de cantonada picat per en Ilie Căpitan quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Finley Georgiou va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 58 per blocar una centrada d'en Tomas Popa-Jensen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de VerguenzaAjena.
  • 206 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Grazian Urdanibia va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 es va veure una gran oportunitat per a VerguenzaAjena per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Grazian Urdanibia, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andreas Adolfsson de VerguenzaAjena amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Celebrities Show

Goles Goles

  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Als 49 minuts de partit, Lyubomir Pelovski de Chorrazo va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 170 Minuto 79 (Gol de falta): Al minut 79, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Horacio Benavides posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 59, un contraatac del Chorrazo no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Joseph Prestidge perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.