Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Crumb Team (774363) - High Mountain Kickers (1461235) » 709642942: T72/J11/V

Liga 709642942 Información oficial sobre el partido 709642942 en Hattrick

20.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 11 / V.204 (5717)

Crumb Team Alineación oficial del equipo 'Crumb Team' en el partido 0 - 3 High Mountain Kickers Alineación oficial del equipo 'High Mountain Kickers' en el partido
0 - 1 Vicenç Llobet (76')
0 - 2 Björn Leijon (78')
0 - 3 Björn Leijon (83')
Crumb Team Alineación oficial del equipo 'Crumb Team' en el partido 0 - 3 High Mountain Kickers Alineación oficial del equipo 'High Mountain Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Crumb Team Alineación oficial del equipo 'Crumb Team' en el partido 2 - 0 High Mountain Kickers Alineación oficial del equipo 'High Mountain Kickers' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crumb Team

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 19 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Walenty Traugutt per la seva rapidesa. Al minut 19 va intentar marxar per velocitat d'en Jorge Laguillo, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 287 Minuto 84 (Ocasión tiro lejano): Al minut 84 un refús amb el peu d'en José Manuel Montenegro va anar a parar als peus del Moisés Gerona que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Bojan Cizarić de Crumb va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Petko Ganev de Crumb va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baptiste Caillaud de Crumb la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

High Mountain Kickers

Goles Goles

  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gabino Kaztañaga va anar directament als peus de Vicenç Llobet que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): El porter de HM Kickers va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Björn Leijon va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 135 Minuto 83 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Björn Leijon va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 3. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 10, el HM Kickers estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Gabino Kaztañaga va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): HM Kickers van sortir al contraatac al minut 70, però Józef Walczak va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del HM Kickers sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Józef Walczak, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 75 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.