Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fusiles F C (309598) - Taifa C.F. (434404) » 709642574: T72/J2/V

Liga 709642574 Información oficial sobre el partido 709642574 en Hattrick

18.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 2 / V.198 (5711)

Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido 2 - 0 Taifa C.F. Alineación oficial del equipo 'Taifa C.F.' en el partido
Kyung-Han In (31') 1 - 0
Bastien Feger (88') 2 - 0
Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido 2 - 0 Taifa C.F. Alineación oficial del equipo 'Taifa C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido 0 - 1 Taifa C.F. Alineación oficial del equipo 'Taifa C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fusiles F C

Goles Goles

  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Fusiles eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 31, Kyung-Han In va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bastien Feger, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Fusiles va anar a parar a la dreta de l'atac on en Filimon Glitsos, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Filimon Glitsos per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jorge Pont va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Fusiles van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 89, però el xut de Sovann Ma des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Krister Edenhult va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Fusiles que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Taifa C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Holger van Silfhout va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 20. En Raniero Addeo va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Gustavo Acácio va encarar al porter al 87, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): Al minut 18 en Pietro Claudio Rienzo va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.