Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Triana (47875) - Bizcaya Athletic Club (487087) » 709641540: T72/J10/V

Liga 709641540 Información oficial sobre el partido 709641540 en Hattrick

13.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 10 / V.179 (5692)

Atlético Triana Alineación oficial del equipo 'Atlético Triana' en el partido 1 - 1 Bizcaya Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Bizcaya Athletic Club' en el partido
0 - 1 Etor Ordoke (19')
Xermán Fariños (32') 1 - 1
Atlético Triana Alineación oficial del equipo 'Atlético Triana' en el partido 1 - 1 Bizcaya Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Bizcaya Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Triana Alineación oficial del equipo 'Atlético Triana' en el partido 2 - 2 Bizcaya Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Bizcaya Athletic Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,1 % 34,5 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Triana

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Xermán Fariños de Triana va aconseguir igualar el partit al minut 32, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Triana per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Xermán Fariños, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Valeri Cortal hauria d'haver estat gol al minut 29 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Xermán Fariños va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Stoffel van Ierschot va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En César Galbarro del Triana ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stoffel van Ierschot de Triana es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.

Bizcaya Athletic Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Athletic van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Etor Ordoke va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Iñaki Estornell va estar a punt de posar per davant a Athletic amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Eduard Sagué va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Euken Iturrate va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Eduard Sagué va estar atent i va desviar la pilota a córner.