Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Come On You Irons !! (1592637) - Dandy de Tazmania 2 (1365742) » 709641346: T72/J4/V

Liga 709641346 Información oficial sobre el partido 709641346 en Hattrick

01.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 4 / V.176 (5689)

Come On You Irons !! Alineación oficial del equipo 'Come On You Irons !!' en el partido 0 - 0 Dandy de Tazmania 2 Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Come On You Irons !! Alineación oficial del equipo 'Come On You Irons !!' en el partido 5 - 0 Dandy de Tazmania 2 Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania 2' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 4.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Come On You Irons !!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Leevend Hallik va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de West Ham se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): West Ham va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Leevend Hallik en un 1 contra 1 amb el porter Lyubomir Zhechev, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 es va veure una gran oportunitat per a West Ham per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Leevend Hallik, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): West Ham va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 90 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Agris Ķauķis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Serón de West Ham la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dandy de Tazmania 2

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Eduardo Hiesais, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a West Ham, però Leevend Hallik no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Alejandro Alfajor de Tazmania va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Lovaina de Tazmania va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.