Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD. IBIZA (1415733) - Gimnastica torrelavega (772238) » 709638969: T72/J11/V

Liga 709638969 Información oficial sobre el partido 709638969 en Hattrick

20.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 11 / V.133 (5646)

UD. IBIZA Alineación oficial del equipo 'UD. IBIZA' en el partido 2 - 0 Gimnastica torrelavega Alineación oficial del equipo 'Gimnastica  torrelavega' en el partido
Pyry Kaponen (16') 1 - 0
Pyry Kaponen (27') 2 - 0
UD. IBIZA Alineación oficial del equipo 'UD. IBIZA' en el partido 2 - 0 Gimnastica torrelavega Alineación oficial del equipo 'Gimnastica  torrelavega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UD. IBIZA Alineación oficial del equipo 'UD. IBIZA' en el partido 2 - 0 Gimnastica torrelavega Alineación oficial del equipo 'Gimnastica  torrelavega' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD. IBIZA

Goles Goles

  • 120 Minuto 16 (Gol de falta): Pyry Kaponen va donar a U.D un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): U.D va obtenir un penal al minut 27, que va llançar a la perfecció Pyry Kaponen. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pyry Kaponen va ridiculitzar a en Allan Gustavsen amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Leònides Tent gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bud Harrold va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Bud Harrold al minut 37 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Lajos Biró va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Leònides Tent gairebé va marcar per a U.D des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sylvain Émond va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lajos Biró de U.D va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Gimnastica torrelavega

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Allan Gustavsen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Pierpaolo Pisanzio va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Gimnastica sortien al contraatac. La falta llançada per Zdzisław Matosek va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Allan Gustavsen de Gimnastica es va guanyar la targeta groga merescudament.